Továrna na starověkou genetiku: Artemidin chrám

Původním podkladem pro tento článek byl „Ancient Genetics Factory: The Temple of Artemis“ ze zdroje: www.stolenhistory.org/articles/ancient-genetics-factory-the-temple-of-artemis.220

Během mé cesty studia Slovanství a Védických zdrojů jsem se často dostával až do oblastí, které spíše připomínaly sci-fi. Proto jsem si musel vypracovat vlastní postup studia a zpracování těchto často extrémních informací, abych se vůbec nějak mohl v nich orientovat. Snažím se dohledávat důkazy a buď podporu či zavrhnutí mnohých těchto informací. Největší překážkou je genetické zablokování vědomí, způsobené mnohými zásahy do vlastního těla, za které jsou odpovědné zvláštní dětská očkování, éčka, podprahová manipulace, vymývání mainstreamem a mnohá vědecká dogmata, která nás doprovázejí už od školního vzdělávání.

Proto je zvláštním a výjimečným darem nemnohých duší opustit tato mentální vězení a statečně se vydat na osobní cestu hledání skutečných pravd, i když se jde často jinými cestami, než davy okolo nás a často i jinými cestami, než naši nejbližší. Přesto tvoříme určitou část celé společnosti, kteří jsme se vymkli totalitní kontrole mocných – těch, kteří skrze temné a bezpáteřních postupy drží v rukou vědění a poznání lidstva a to zneužívají pro udržení své nadřazenosti, moci a postavení. Následující text není úplně běžným souvislým článkem, jako spíše jen výběrem postřehů zaměřených na umělé vyrábění – klonování lidí a to už od nepaměti. Je tedy podstatný rozdíl, kdo je živým člověkem a zrodil se na Zemi jako bytost od Stvořitelem seslaná, a kdo je produktem pokročilých technologií temných projektů a společenství, a samozřejmě s bytím (vtěleným vědomím) v odpovídající vibrační úrovni, jako tyto samozvané genetické laboratoře a jejich provozovatelé.

Začněme tedy s odkazem na cs.wikipedia.org a otevřeme téma bohyně Artemis a jejích chrámů: Artemis v bájesloví dcera Dia a Létó; jejím bratrem je bůh Apollón, který se s ní narodil jako dvojče. Artemis je bohyně lovu a bohyně Měsíce. Proto je často zobrazovaná s lukem. Je ochránkyní lesů a divoké zvěře. Římskou obdobou Artemidy je bohyně Diana.

Artemidin chrám, známý také jako Dianin chrám, byl řecký chrám zasvěcený starověké místní podobě bohyně Artemidy (spojené s římskou bohyní Dianou). Nacházel se v Efesu (poblíž dnešního města Selçuk v dnešním Turecku). Byl dvakrát kompletně přestavěn, jednou po ničivé povodni a o tři sta let později po žhářském útoku, a ve své konečné podobě byl jedním ze sedmi divů starověkého světa. Do roku 401 n. l. byl zničen nebo pobořen.

Hypotéza z původního článku: Chrám Artemidy alias Dianin chrám byl zodpovědný za to, že na této planetě žijí různé druhy tvorů, včetně lidí. Tento konkrétní chrám se sice nacházel v Efesu, ale pochybuji, že byl jediný. Vlastně bych byl překvapen, kdyby tomu tak bylo. Níže uvedené bohyně představují jakési genetické továrny. Mohly by to být jedny a tytéž, nebo se mohly nacházet na různých místech v různých historických obdobích:

  • Fontana del Tritone, Řím
  • Artemidin chrám/Diana z Efesu
  • Artemis alias Diana z Efesu +1 +1, Alma Mater (latinsky matka živitelka), frygická Kybelé Magna Mater a egyptská Isis
  • Spojení s nalezenci
  • Operace ISIS: Islámský stát v Iráku a Sýrii

Hypotéza z původního článku: Podle mého názoru jsou níže uvedení sirotci (včetně ústavů pro jejich výchovu a tzv. vlaky sirotků pro jejich přepravu), protože byli vyrobeni pomocí stroje/metody „Matka bohyně“, klonové, chcete-li.

 

Socha Svobody Tie-in

Hypotéza z původního článku: Všichni víme, že Socha Svobody byla vysvěcena v roce 1886. Níže uvádíme obrázek, který by mohl Sochu Svobody propojit s obecným obrázkem „znovuosídlení“. Mohlo by to znamenat, že v roce 1886 získaly Spojené státy své nové občany?

 

Operace ISIS

Hypotéza z původního článku: Je možné, že se někteří z uprchlíků, které způsobil ISIS, nenarodili přirozenou cestou? Mám na mysli přesně to, co si teď myslíte. Že by se do davů uprchlíků přimíchali někteří uměle vytvoření lidé? Mohlo by to následně vysvětlit některé činy prováděné uprchlíky? Ty, které přisuzujeme kulturním rozdílům.

Je možné, že se někteří z uprchlíků, které způsobil ISIS, nenarodili přirozenou cestou? Mám na mysli přesně to, co si právě teď myslíte. Že by se do davů uprchlíků přimíchali někteří uměle vytvoření lidé? Mohlo by to následně vysvětlit některé činy prováděné uprchlíky? Ty, které přisuzujeme kulturním rozdílům.

Shrnutí: Tady to máte. To je směr mých myšlenek, pokud jde o „starověkou genetiku“. Myslím, že určití jedinci měli, mají a budou mít přístup k těmto znalostem a technologiím. Takto se mohla naše „opuštěná“ města v 60. letech 19. století znovu zalidnit.

 

Související články a videa

1) Klonování dětí se současně dostupnou technologií

 

2) Sirotčí vlaky z let 1854 až 1929

Viz www.stolenhistory.org/articles/foundlings-and-orphan-trains-video-by-conspiracy-r-us.109

 

3) Reklamní pohlednice s dětmi z konce 19. století

Zvláštní pohlednice, na kterých jsou oznámené zvláštní události týkající se re-populace. Je to symbolický odkaz na genetické inženýrství a klonování dětí v 19. století?

 

4) Herečka Alice Guy-Blaché nabízí miminka mladému páru – manželům

Další zajímavosti se pojí s filmem La Fée aux Choux (víla tančící v zelí) a herečkou Alice Guy-Blaché (https://en.wikipedia.org/wiki/Alice_Guy-Blach%C3%A9). Film měl celkem tři verze a to z roku 1896, 1900, a 1902. Hlavním tématem je zamilovaný pár, který se prochází zeleninovou zahradou a hledá dítě. Víla ukládá živá miminka, která pak vyndává ze zelí k radosti mladého páru, který je nadmíru šťastný. Více na stránkách a videích:

https://en.wikipedia.org/wiki/La_F%C3%A9e_aux_Choux

– La Fee aux Choux (El hada de los repollos, Zelná víla) (Alice Guy, 1896)

 

– Němý film Alice Guy-Blaché „Porodní asistentka 1. třídy“ (1902):

 

Doba konce 19. a počátku 20. století působí na mě dosti zvláštně včetně tehdejších němých filmů – herci jsou dosti dětinští, naivní. Proto do této velmi zvláštní doby (pravděpodobně krátce po světové katastrofě, vylidnění, ztrátě paměti lidstva a nového zalidnění) docela přirozeně zapadá reklama na klonované miminka a jejich prodej.

 

5) Legální posílání miminek / dětí přes poštu počátkem 20. století v USA

1913 článek v listu Richmond Times-Dispatch

Legal to mail children - noviny orez

Ve vydání listu Richmond Times-Dispatch ze 16. ledna 1913 se hovořilo o legálnosti posílání dětí poštou. V článku nazvaném „May Mail Babies by Parcels Post“ (Mohou se miminka posílat jako poštovní balíky) se psalo:

Posílání nemluvňat balíkovou poštou je skutečným novorozeneckým odvětvím, o jehož podporu je Postmaster General Hitchcock požádán.
Vzhledem ke svému mládenectví pan Hitchcock vážně zvažoval, že si pozve na konzultaci odborníky na přepravu dětí, protože dopis, který dnes obdržel, mu předkládá problém, s nímž není zcela obeznámen. K jeho rozpakům přispělo i to, že dopis obsahuje notu opravdového patosu, která generálního ředitele pošty silně oslovuje.

Dopis v článku od muže z Ft. McPherson Georgia se ptá, „jaký postup použít při balení, aby to (nemluvně) bylo v souladu s předpisy a bylo povoleno zasílání balíkovou poštou…”

V kontextu zvláštního filmu „zelové víly“ s herečkou Alice Guy-Blaché a zvláštními pohlednicemi s dětmi v záhonech se zelím z konce 19. století vše hororově naznačuje i na krytí projektu klonování dětí. Jde o období po plošné celosvětové katastrofě a potřebě prázdný prostor rychle znovu zalidnit. Nejlépe však nahradit původní genom předešlé vyspělé civilizace za už geneticky upraveného otroka a mít plnou kontrolu nad jeho inkarnovanou duší či spíše uměle vytvořenou energetickou entitou.

 

6) Současné globální elity (Schwab, Gates a WHO) plánují vytvářet armády pololidí-otroků pomocí zásahů do genetické báze člověka

Jedním z vytoužených cílů takových experimentů jsou „syntetičtí lidé“ – „polohumanoidní“ otroci, připravení poslouchat jakékoli příkazy úřadů a schopni výrazně urychlit realizaci všech plánů architektů „nové normality“. „Syntetická „lidská“ embrya vytvořená bez vajíček a spermií již byla získána jako výsledek „vědeckého průlomu“,“ tvrdí britský DailyMail.

Více v článku Schwab, Gates a WHO to myslí smrtelně vážně: šílené plány globálních elit na vytvoření armády mutantů-otroků

 

Zvláštní dodatek o klonování z bible

Zrození Šedých na Edenu a Nodu viz celý článek…

Bible popisuje energeticko-biogenetický experiment, který se odehrál na jedné ze zemí Světa temnoty. Nejprve byla vytvořena energetická substance „Duše“, která se následně rozdělila na dvě části, mužskou a ženskou, a poté byly vloženy do tělesné podoby a vznikly dvě osoby, Adam a Lilith. V raně křesťanských apokryfech se uvádí, že Satanael stvořil Adama a jeho první ženu Lilith podle podoby andělů druhého nebe a ti se začali hádat, kdo z nich je starší. A říká se, že hádka jich obou byla veliká, dokonce Satanaela tato hádka unavila, a tak oddělil Adama od Lilith, stvořil nové tělo, umístil tam anděla prvního nebe v podobě ženy a nazval ji Eva, a Lilith dal za manželku Samaelovi (andělu smrti). Lilith s ním počala a porodila syna Savaofa. Když Savaof dospěl, Satanael mu dal moc nad celým svým hvězdným vojskem.

* Takže když vejdete do křesťanského kostela, uvidíte obrázek dědečka sedícího na obláčku a je na něm napsáno: „Pán vojsk všemocný Savaof“, tj. Satanaelovy armády (v běžné řeči Satan). Ani to neskrývají a ukazují to všechno.

Podle Bible se experiment odehrál na Zeměkouli Eden (Edenu anebo Ráji), ale naši Předkové mu říkali ETUN (Jotuncheim), přičemž „cheim“ je vzdálená Země. Obyvatelé Etuna jsou vysocí, protože je tam nižší gravitace než na Midgardu, takže ezoterická literatura říká, že šedí mimozemšťané jsou tři metry vysocí a spolu s nimi chodí roboti s výškou něco přes metr, a oči všech „jotunů“ jsou černé, tmavě zbarvené, tedy jakoby bez bělma – černé. Je také známo, že na východ od Zeměkoule Edenu se nachází Zeměkoule Nod, kde se usadil Kain, když ho Hospodin vyhnal z Edenu. Tam Kain poznal ženu, která mu porodila Henocha, a Kain na počest svého syna vystavěl město.

* Otázkou je, že pokud to byla jen máma a táta, a kde vzal ženu? A proč stavěl celé město pro jednoho syna?

~~~

mojmír, www.slovanskakosile.cz

Share Button
Příspěvek byl publikován v rubrice Zajímavé články (menu) se štítky , . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.