Potlačené technologie – silinki zdarma „atmosférický proud“ v devatenáctém století

Ve starých novinách z roku 1921 je článek o C. Earl Ammannovi a jeho autě poháněném „atmosférickým generátorem“.

Obyvatel Denveru vyvinul generátor, který čerpá elektřinu ze vzduchu a pohání auto, tvrdí, že má zařízení, které způsobí revoluci na trhu s energií. Existoval vynález, který způsobí revoluci ve světě? Bude zařízení, které Earl vynalezl, použito v autech, válečných lodích a elektrárnách, které využívají neomezenou energii ze vzduchu?

Odborníci na elektřinu z Denveru tvrdí, že ano, a mladý vynálezce C. Earl Ammann v pondělí svůj vynález předvedl tím, že jej připevnil na staré auto pohybující se po městě. Atmosférický generátor je název Ammannova aparátu.

Jedná se o kompaktní, válcový předmět se dvěma malými mosaznými kuličkami vyčnívajícími z horní části. Uvnitř, říká Ammann, je systém ocelových drátů a minerálů navržený tak, aby čerpal elektřinu ze vzduchu, kondenzoval ji a využíval ji k pohonu.

Automobil, který Ammann použil při své pondělní demonstraci, byl navržený elektrický vůz. V autě prý není baterie a po nastartování motoru se pohyboval neobyčejnou rychlostí. Vynálezce, aby skryl detaily svého vynálezu. Na otázku skeptiků, zda ve válci ukryl baterii, Ammann řekl:

I když bych rád ukázal vnitřek svého vynálezu, nemohu, protože jsem ještě neobdržel patentová práva. To by odhalil výsledek sedmileté mé práce. Tento týden jedu do Washingtonu získat patentová práva. Až se vrátím, rád vám vše ukážu a jediné, co mohu říci, je počkat do té doby.
Můj motor prostě čerpá elektřinu ze vzduchu. Funguje všude kromě úplného ponoření pod vodou.
Auto je jen na zkoušku. Moje generátory osvětlí budovy a odstraní parní turbíny a všechny související nákladné zdroje.

N. Davis, majitel Davis Electric Garage, jeden z nejstarších elektrikářů v Denveru, generátor důkladně prozkoumal.

Domnívám se, že pan Ammann učinil alespoň jeden vynález, který způsobí revoluci v moci, “způsobí revoluci ve světě,” řekl Davis.

Davis pokračoval: „Nevíme, co je v generátoru, a vynálezce by byl blázen, kdyby nám to ukázal.“ Již dlouho víme, že existují určité minerály, které by při správném uspořádání poskytovaly energii, ale plány na vynález jsou základem celé věci.

Až bude generátor vylepšený natolik, aby poháněl auto, bude to největší vynález té doby. Elektřina získaná ze vzduchu, která nejprve prochází generátorem, by byla k dispozici pro jakýkoli účel.

V tomto okamžiku se stopa vynálezu a samotného vynálezce náhle přeruší.

Při prohledávání patentů Google kontrolou všech patentových přihlášek podaných kýmkoli s příjmením Ammann v letech 1920 až 1930 nenajdeme žádné přihlášky, které by jasně poukazovaly na tento vynález.

Bezdrátové Španělsko

Není to jediný takový případ, jen zhruba o 15 let dříve byly podobné technologie k vidění v ulicích měst ve španělské Valencii v letech 1895 až 1909. Podle nezávislých výzkumníků byly tyto technologie záměrně zničeny a skryty světovou elitou v éře dynamicky se rozvíjejícího průmyslu fosilních paliv. Ve vizi Rockefellerů a Rothschildů nic takového jako „volná energie“ neexistovalo.

Obrázky jasně ukazují zařízení na vrcholu tramvaje, které fungovalo jako antény pro příjem energie.

Na dalších snímcích můžeme vidět, že tyto antény byly integrovány do krajiny celého města, můžete vidět, že tyto antény byly umístěny podél ulic a horní části budov.

Tím skončila éra bezdrátového napájení ve prospěch světa napájeného drátem, což je vidět na obrázcích, když dali dráty na stejné bezdrátové antény a pak je nahradili sloupky, takže si toho nikdo nevšiml, že byla zavedena tehdy „nová“ energetická řešení.

~~~
Zdroj: https://telegra.ph/UNTERDR%C3%9CCKTE-TECHNOLOGIEN–SILINKI-F%C3%9CR-FREIEN-ATMOSPH%C3%84RISCHEN-STROM-IM-NEUNZEHNTEN-JAHRHUNDERT-11-16

Share Button
Příspěvek byl publikován v rubrice Zajímavé články (menu) se štítky , . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.