Unikátní metoda – demonstrace léčebného vysokoenergetického molekulárního impulsu (Radomír Wolf)

Přímý odkaz na demonstrační video…

Představujeme Vám unikátní léčebnou metodu se třemi elementy vzduchu, vody a země. Aby tato léčebná metoda mohla být účinná musí být splněna striktní kritéria uvedena v předmluvě videa.

00:00 Teoretický úvod k metodě léčebného vysokoenergetického molekulárního impulsu
– starověká metoda léčení šamanů a starověkých Slovanů v Rusku, léčilo se tímto i v Černobylu po ozáření
– používá se v zimě od – 10 C° a větším mrazu pro zajištění silné formy tohoto léčení
– jsou potřeba dvě vědra s vodou s teplotou od 0 do + 2 C° (je vhodné dát do vody trochu sněhu či ledu)
– vysvléct se do naha a první vědro se lije přes hruď, druhé přes hlavu (je-li člověk zvyklý, může lít obě vědra přímo přes hlavu)
– nejprve je 6 až 8 sekund zima, nohama stojíme nejlépe na udusaném sněhu popř. ledu, potom nastoupí teplo a tělo začne produkovat 42 C° tepla, což začne být příjemné
– pracuje se s elementy vzduchu, vody a země, přičemž se „trhá“ stará molekulární mřížka a orgány zatížené těžkou energií – na udusaném sněhu pod chodidly se demonstruje léčebný účinek metody
– z nemocných nebo zatížených orgánů se po nejméně 1 minutě vystřelí vrchní vrstva negativní energie do sněhu nebo ledu zřetelnou díru (pro jistotu se doporučuje stát ve sněhu i 2 minuty)
– až se tyto orgány uzdraví, nastoupí léčení druhé vrstvy dalších zatížených orgánů, dle potřeby pro každého do třetí, čtvrté, páté až šesté vrstvy nemocných orgánů
– Radomír dělal tuto terapii na čtyři dny pro celé vyčištění těla a nastartovat, obnovit celou molekulární mřížku a stoprocentně všechny orgány a životní energii
03:10 Metoda upravuje hormonální systém, upravuje všechny chemické procesy, skvěle čistí radiaci, elektrosmog z těla ven, do těla se zavádí nový informační tok pro nové nastartování orgánů
– léčením které dokázal Radomír za čtyři dny, může někomu trvat i celou zimu
– nemocný člověk musí k této metodě přistupovat specificky – provádět metodu 2x až 3x denně, pak se zabalit do peřiny a nabít se trošku energií, aby měl energii pro další „výstřel“
– když už jsou orgány čisté, proletí energie mimo orgány jako hromosvod a když je vytvořena tato molekulární mřížka v tom elektromagnetickém napětí, tak se energie zadrží v těle a člověk se cítí neskutečně nabitý
04:55 Radomír u demonstrace tohoto videa nepoužíval záměrně práci svých Předků a jen nabíjel Nebeským dechem vědra (tj. element vody) se svou prababičkou. Lze to dělat i bez Předků, ale to už není v té síle, kdy fouknete svým dechem – tímto dechem přeprogramováváte molekulární mřížku vody a když tuto vodu lijete na sebe, má mnohem větší účinnost.
Tím, že Radomír volá svou prababičku, které znásobí a otevře koridor do Nebes, tak lze znásobit léčebnou frekvenci čisté vody, kde se mění její molekulární mřížka natolik, tak že při polití sebe je to v mnohem větší razanci.
Radomír by mohl posílit vodu i zvukové šamanskými dechy a k nastartování všech orgánů na 100% by nebylo potřeba čtyř dnů a nastalo by k tomu do druhého dne. Toto však Radomír nedělal pro toto demonstrační video, aby bylo možné na čtyřech dnech ukázat tuto metodu v té síle pouze za pomocí Nebeského dechu, kdy je také možné nastartovat orgány a životní energii na 100%.

06:27 Video s ukázkou léčebného vysokoenergetického molekulárního impulsu
První den s použití léčebného vysokoenergetického molekulárního impulsu
– Po zahřátí těla na 42 C° se začne molekulární mřížka restartovat v celém těle.
– S nohami ve sněhu se musí vydržet nejméně přibližně 1 minutu.
– Podle toho, přes které místo v chodidle „vystřelí“ negativní energie, lze zjistit konkrétní léčený orgán.
– Radomír uvádí, že při použití čtyř léčivých impulsů během týdne, tak jsou zatížené orgány vyčištěny na 100%. Ve srovnání s detoxikačními preparáty by léčení jater trvalo přibližně měsíc a tlusté střevo 21 dní.
09.57 Druhý den s použití léčebného vysokoenergetického molekulárního impulsu
– malý „průstřel“, tj. játra se už z části zacelují
– velký „průstřel“ v místě tlustého střeva, které je potřeba dále dočistit
11:23 Třetí den s použití léčebného vysokoenergetického molekulárního impulsu
– oba dva kýble Radomír lije už přes hlavu
– játra se už zacelily, protože nevytvořily „průstřel“
– jinak na pravé noze impuls letěl mimo orgány, což je skvělé
– na levé noze energie těsně brala orgán tlustého střeva, což by zítra mohlo být už úplně v pořádku
– kdo je těžko nemocný, tak dle povahy nemocného lze tyto impulsy provádět 3x denně (je potřeba zohlednit stav energie
13:55 Čtvrtý den s použití léčebného vysokoenergetického molekulárního impulsu
– obě vědra lít přes hlavu
– obě nohy jsou v pořádku bez „průstřelu“

chodidlo jako mapa tela

15:00 Popis funkce vysokoenergetického molekulárního impulsu
– Došlo tedy k vytvoření vysokofrekvenční molekulární mřížky v těle, kdy orgány pracují na 100% včetně životní energie je to skvělý pocit, jakoby se člověk vznášel, protože je to velká síla. Přičemž voda byla nabíjena jen Nebeským dechem – funkce Nebeského dechu bude vysvětlena později v 18:00 minutě a jak se pracuje s elementem Vzduchu, Vody a Země.
15:44 Vyčištění organismu by šlo dokázat i do druhého dne, avšak by se musely zařadit zvukové šamanské dechy – což nebylo v této demonstraci využito, aby se jen použil Nebeský dech za pomoci prababičky, kdy ona otevře koridor lze Nebeským dechem přímo nabíjet Vodu, element Vody.
16:15 Někdo si myslí, že bez Kořenů se otevře koridor z Matrixu a přímo se spojí s Bohem. To je velmi velmi složité a těžké a spousta lidí si myslí, že táhnou energii z Nebes od Boha – opakem je pravdou a bez Kořenů, kde cirkuluje energie Kořeny – Koruna a Koruna – Kořeny, není možné se spojit s Nebesy. Takže takto to funguje.
16:45 Kdo budete používat tuto léčebnou metodu, tak se vám budou měnit na různých místech, orgánech, třeba půl roku, bude míjet impuls („výstřel“) orgány, impuls projetí stále do země a bude to znamenat čisté vaše orgány. Pokud „výstřel“ vůbec neproletí, tak se vám ve vysokofrekvenční mřížce zastaví tato energie a bude se rozpínat ve vašem těle.
A když bude ještě něco patogenního, tak toto vezme tato energie sebou – nejprve to vezme orgány v první řadě. Při dalším impulsu se mohu změnit léčené orgány, což pokračuje ve třetí, čtvrté a páté řadě. Sami pak uvidíte, kolik budete mít potřebných řad s léčením orgánů, popřípadě zadržených emocí, zadržených toxinů. Metoda takto likviduje všichni mikrobi, parazity, plísně, viry a tak dále.
Můžete vyléčit některé druhy rakovin, nádorů. Nádory se velmi dobře zmenšují. Samozřejmě jsou rakoviny velmi těžké a k nim je potřeba zařadit další věci, léčebné postupy, které se spojí dohromady a potom lze dělat až neuvěřitelné pokroky
18:18 Nebeský dech a jeho technika – čistění např. i jídla v restauracích, které není domácí, 19:09 Popis techniky (spojit se s Předky, kdo prošel rodovými rituály, a otevřít koridor do Nebes, nádech – soustředit se do srdce – zavolat Předky – vyfouknout vzduch přes „pchůůů“ při pootočení hlavy zprava doleva), tím dojde k přeprogramování molekulární mřížky pro očištění nabití vody nebo očištění jídla. Tento informační tok je důležitý pro čištění na všech úrovních.
Léčebných postupů je mnoho a když je spojíme dohromady – ať je to šamany, detox, koordinovaný detox, tato technika vysokoenergetický molekulární impuls (VMI) – tak se můžete dožít vysokého věku ve zdraví. Šaman dělá toto techniku VMI až teplot do – 50 C° na Sibiři.
20:34 Touto technikou VMI ničíte skvěle mikroby, parazity, plísně v těle a současně vytváříte novou silnou elektromagnetickou molekulární mřížku. Takže můžete postupovat podle této metody a postupně můžete přiřazovat na našich hlubinných terapiích šamanské dechy a různé hlubinné terapie, techniky se kterými pracujeme. Je tam mnoho zvukových dechů s elementy vzduchu, vody, země a ohně, a další zvukové techniky, které používali starověcí šamani dávných dob – jsou opravdu velmi silné, kdy můžete čistit skvěle emoce a taktéž likvidovat vše, co je negativního v těle.
Kdo nám bude chtít přispět na naše aktivity a další projekty, abychom mohli předat další znalosti, dosud u nás neprezentované léčebné postupy v naší Československé republice, můžete nám poslat finanční částku na náš transparentní účet:

Transparentní účet Bílé cesty z.s.
č.ú. 2302412720/2010
IBAN: CZ34 2010 0000 0023 0241 2720
do zprávy prosím uvést dar
Děkujeme za podporu

Vysokoenergetický molekulární impuls našich klientů

Přímý odkaz na video…

~~~

Více na webu Radomíra Wolfa: www.lepevedetnezliverit.cz

Share Button
Příspěvek byl publikován v rubrice Zajímavá videa, Zajímavé články (menu) se štítky , . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.