Idea svobodné živé bytosti

Vaše prapodstata je a vždy byla vytvořena ze svobodné vůle našeho zdroje. Jste a byli jste vždy svobodné a živé bytosti.

Akašická kronika jasně říká – vaše vědomí je vždy svobodné a má právo se rozhodnout svobodně a to bez jakéhokoliv vnějšího vlivu. Ať je vliv pozitivní či negativní. V tom spatřujeme právo se svobodně rozhodnout!

Nyní stojíte na prahu nové země, a tato země, kterou nyní zažíváte bude smetena novými velmi silnými energiemi. Vše staré bude rozpuštěno a uvolněno. Vy jako svobodné živé bytosti se nyní rozhodujete kam nyní chcete vstoupit. Je jen na vás pro co se rozhodnete!Nic vám nebrání se svobodně rozhodnout. To, že se necháte ovlivňovat dalšími idejemi a názory je součástí vaší lekce zda jste opravdu svobodní či ne.

Idea svobodné živé bytosti není nová a je zakořeněna hluboko ve vašich srdcích a nyní se dostává na povrch.

Aby jste byli opravdu svobodné živé bytosti je potřeba splnit tyto důležité kritéria:

  1. vědomě se svobodně rozhodnout zda chce být svobodnou živou bytostí;
  2. vědomě se zapojit do svého rozhodovacího procesu-jsem tvůrčí bytostí a jsem zodpovědný za své činy;
  3. vědomě realizovat své myšlenky a ideje ve hmotném prostředí Země;
  4. být spolutvůrcem zdroje;
  5. být inteligentní živou a láskyplnou bytostí.

Těchto pět kritérií je jen základem svobodné živé bytosti.

My z naší perspektivy vás vnímáme jako ustrašené a méně cenné bytosti. Je to způsobeno vašimi programy a vnitřními nastaveními. Toto vše se dá změnit. Ale jen vy se svobodně rozhodujete zda to opravdu chcete či ne. Proto vám zdroj nechal svobodnou vůli.

Váš vnitřní boj je pradávný, sami se sebou bojujete. Je to pradávná kletba lidstva, která potřebuje být zneškodněna. Bez ní se dál nedostanete. Ale je to jen program, který vám byl uměle vložen do vašich energetických těl !!! Ten se dá odstranit, ale zase zde rozhoduje vaše svobodná vůle.

Tento vnitřní boj je kamenem zkázy pro celé lidstvo. Tak na hmotné úrovni bojujete se všemi a se vším. Nebyli jste stvořeni, aby jste bojovali, ale aby jste vše tvořili v lásce ke prospěchu svému i svých bližních. Tady je prapodstata vašeho pádu. Ale jak říkáme, vše se dá odstranit a uvolnit! Jsou to jen programy nic více.

Další radou kterou vám dáváme je, aby jste byli sami k sobě milí a laskaví. Vždyť mnozí z vás se dokonce nenávidí. Láska k sama sobě je základním pilířem vašeho tvůrčího potenciálu. Pokud chcete něco tvořit a není to podložené svou láskou, tak jakýkoliv tvůrčí potenciál je znehodnocen.

Proto se vám nedaří zhmotnit své vize a stále říkáme, že vše vychází z vás a od vás vše začíná. Vy jste zdroj tvůrčí síly!! Bez vás by nebylo nic, proto je důležité aktivovat svou vnitřní sílu a svůj tvůrčí potenciál.

Statut svobodné živé bytosti vám jen dovoluje být na této planetě svobodnou tvůrčí bytostí, ale aby tomu opravdu bylo potřebujete hlavně změnit sami sebe. Jinak budete stále vnášet do této reality energie, které vám budou znemožňovat se svobodně rozhodnout. Myslíme tím vaše strachy, obavy, negativní emoce, vnitřní rozpory a programy. Toto vše je záležitostí vás samých!

Budujte tuto společnost na principech opravdu svobodné vůle, bez vzájemného napadání či osočování. S láskou vaši milovaní Tvůrci !!

~~~

Článek zaslán od přítele.

Share Button
Příspěvek byl publikován v rubrice Zajímavé články (menu) se štítky , . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.