Plánujeme další semináře a přednášky. Více informací…

 

Jsme rádi za váš zájem o připravované přednášky a zejména semináře

Průběžně na odkazu Akce, přednášky, semináře zveřejňujeme další termíny a místa jejich pořádání. Uvítáme i pomoc s jejich organizací v místě vašeho bydliště.

 

Osnova seminářů pro pokračující studium Védického poznání

1. část: CO JSOU TO STAROVĚKÉ VÉDY, SLOVANSTVÍ A SLAVJANSTVÍ

Úvodní seminář o našich skutečných dějinách SLOVANŮ, SLAVJANŮ A STAROVĚKÝCH VÉD, navazující na zdokumentované sibiřské megality.
Společně projdeme prezentaci o védickém poznání, Zlaté Střední cestě Duchovního vývoje, společenských hodnotách Velké Tartárie až po hlubokou minulost naši dávné Velké Oriany.

Cílem je umožnit se přehledně seznámit s tím, co vlastně Starověké Védy jsou, jak se v nich orientovat a jak si účinně vyhledávat další rozšiřující informace:

Na úvod principy práce
Rozdílnost hisTORIE a Dějin
Starodávná Védická moudrost
– Slované, Slavjané a Starověrci
– Moudrost Slovansko-Árijských Véd
– Zápovědi Bohů
– Význam KONŮ STAVBY SVĚTA
– Slavjano-Árijský devítičakrový systém
– Princip napojení na ROD
– Ověřování Védického poznání a Tvoření
– Literatura k hlubšímu studiu
Závěrečné shrnutí a diskuze

 

2. část: SKUTEČNÉ DĚJINY POTOMKŮ BÍLÝCH BOHŮ, MISE A POSLÁNÍ NA MATCE ZEMI

Pokračovací seminář o STAROVĚKÝCH VÉDÁCH. Podrobně projdeme události Slovanů a Árijců od jejich dávného příchodu na Zemi, budování světlých projektů s pokročilými technologiemi a to až po nedávný zánik Velké Tartárie.
Logické provázání informací dává odpověď na současné poslání Slovanů a toho, jaké invazní a agresivní síle dlouhodobě čelí. Z Védického poznání vysvětlíme „Zlatou Cestu Duchovního Vývoje vedoucí vzhůru“ a související pokročilé védické techniky práce s podvědomím pro současné Slovany.

Seminář volně navazuje na úvodní. Doporučujeme postupně absolvovat oba první semináře.

 

3. část: STARODÁVNÁ VÉDICKÁ MOUDROST

Navazujeme zejména na první seminář a podrobněji rozvedeme pojem Védismus, Kony Stavby Světa – podle nich byly stvořeny všechny Reálnosti a současně vše podle nich funguje, rozložení společnosti podle dosaženého stupně Poznání, Zlatá Cesta Duchovního Vývoje (vzestupu) a některé účinné meditační techniky pro práci se svým podvědomím.
Témata jsou uspořádány tak, aby prohloubily praktické chápání Véd a jejich účinné přenesení do praktického života.

Laskavě sledujte naše webové stránky nebo nám napište na info@slovanskakosile.cz

Share Button
Příspěvek byl publikován v rubrice Akce, přednášky, semináře se štítky , . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.