Tucker Carlson v šoku: Boris Johnson požadoval 1 milion dolarů za rozhovor o Ukrajině

USA / SVĚT: Johnsonovi nejspíš přeskočilo! Ten hnůj se nezastaví před ničím. A na praní špinavých peněz visí život a smrt mladých mužů Ukrajiny a Ruska: navalte prachy, a já rozhodnu, zda bude válka, nebo mír!

Tucker Carlson v úterý řekl, že bývalý britský premiér Boris Johnson, oddaný zastánce obrany Ukrajiny proti ruské invazi, souhlasil s rozhovorem s bývalým moderátorem Fox News o tom – za cenu 1 milion dolarů.

Carlson poskytl svůj první rozhovor po své cestě do Ruska – a rozhovoru s prezidentem Vladimirem Putinem – Glennu Beckovi v Blaze TV, přičemž popřel, že podporuje autoritářský režim. Carlson zároveň označil obranu Ukrajiny proti ruské invazi za „otřesy“ a „schéma praní špinavých peněz“ a obvinil Johnsona z toho, že je jedním z jejích mnoha zisků.

Kacee Allen @kaceerallen
Boris Johnson pro peníze udělá cokoliv. Existuje důvod, proč roztrhal mírovou smlouvu mezi Ruskem a Ukrajinou.

„Takže jsem v Moskvě, čekám na tento rozhovor, vyjde najevo, že to děláme, a ten chlap jménem Boris Johnson mě okamžitě odsuzuje,“ řekl Carlson. „A Boris Johnson mi říká ‚nástroj Kremlu‘ nebo tak něco… tak jsem požádal o rozhovor s [Johnsonem], protože mě neustále odsuzuje.“

Carlson řekl, že odpověď byla vždy ne – ale protože se přátelí s mnoha lidmi, kteří znají architekta Brexitu, po návratu z cesty do Moskvy natáhl ruku, aby zdvojnásobil svou žádost.

„Nakonec se ke mně vrátil poradce a řekl: ‚Bude s vámi mluvit, ale bude vás to stát milion dolarů.“ Chce milion v amerických dolarech, zlato nebo bitcoiny – to se stalo včera nebo před dvěma dny!“ řekl Carlson slyšitelně nevěřícnému Beckovi. „Pak vysvětlí svůj postoj k Ukrajině. Takže na mě útočí, aniž by vysvětlil, jak se samozřejmě mýlím, nebo jak má pravdu – to je mimochodem ten chlap, který na žádost vlády USA před rokem a půl zastavil mírovou dohodu na Ukrajině a je z toho důvodu zodpovědný za smrt stovek tisíc lidí.“

Když se Beck užasle podíval, Carlson řekl, že tomu také nemůže uvěřit.

„Řekl jsem: ‚Právě jsem dělal rozhovor s Vladimirem Putinem – neobhajuji Putina, ale on mě nežádal o milion dolarů!“ Takže mi říkáte, že Boris Johnson je mnohem špinavější, mnohem nižší než Vladimir Putin. Takže celá tahle věc je zatracený shakedown.“

„Tímhle celým“ Tucker měl zřejmě na mysli západní podporu obrany Ukrajiny proti invazi – když dále zpochybňoval opodstatněnost dalších výdajů.

Proč 60 miliard dolarů? [To] nedovolí Ukrajině převahu nad Ruskem. Žádný čestný člověk si nemyslí, že to bude fungovat,“ řekl Carlson. „Toto je operace na praní špinavých peněz, spousta lidí na tom vydělává, a pokud vyděláváte na válce, můžete to řešit s Bohem.“ Protože to je opravdu nemorální. Jako by to bylo opravdu, opravdu špatně. A spousta lidí je, včetně Borise Johnsona.
Zpráva zaslaná v úterý kanceláři současného premiéra se okamžitě nevrátila.

Je to děsivé, že strašné války nejsou o mínění lidí, ale závisí na parazitech praní špinavých peněz, jako to dělá Johnson, Zelenskyj, Ukrajinská armáda a vše podporované z USA! A pak jsou jen plné hřbitovy mladých mužů, žen a dětí!

~~~

Zdroj: https://cz24.news/tucker-carlson-v-soku-boris-johnson-pozadoval-1-milion-dolaru-za-rozhovor-o-ukrajine

Share Button
Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality odjinud se štítky , . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.