(článek 3.) Princip fungování měničů energie ve starověku

Naši předkové používali pro přeměnu primární materie na sekundární energii horniny s velkým obsahem křemene. Krystaly křemene mají tu vlastnost, že při sebemenší deformaci své mřížky odevzdávají volné elektrony. Mluvíme nejen o mechanické deformaci, ale také o deformaci pole. O té nemá téměř nikdo z našich současných fyziků ani ponětí.

Dále je potřeba vědět, že éterické proudy se nepohybují po přímce. Jejich pohyb je rotační: buď ve směru, nebo proti směru hodinových ručiček. Ten druhý způsob závisí na poloze, kam je proud nasměrován. Pokud se éterický proud pohybuje do hustých vrstev hmoty, otáčí se ve směru hodinových ručiček, pokud éterový proud stoupá z hustého prostoru do prostoru řídkého, otáčí se naopak proti směru hodinových ručiček. Oba tyto proudy se v podmínkách jakékoliv planety pohybují na určité ultravysoké frekvenci. Co se za takových podmínek děje s křemičitými ionty?

Ty tvoří krystalovou mřížku minerálu. Když rotace éteru probíhá ve směru hodinových ručiček, zmenšují se, a když je tomu naopak, proces je opačný. Jinými slovy, dochází k neustálé deformaci iontů. Kromě toho část energie éterických toků jde na tuto práci. Odtud se berou náboje, které se přenášejí přes krystalovou mřížku. To je samozřejmě zjednodušené schéma, existuje i jiná technologie získávání energie z éteru.

Potřebujeme se co nejdříve vrátit do éry bílých bohů. V současné době planeta umírá. Tržní ekonomika spotřebovává všechny její zdroje. Až se tyto zdroje vyčerpají, co čeká lidstvo Vymírání. Jiná cesta neexistuje. Zbývá už jen věřit v Rusko, v jeho poslání.

– Co se z měničů ještě zachovalo do dnešní doby a kde je instalovali?

Byly instalovány v nadmořské výšce tisíc metrů a výše. Vrcholy hor, kde se trosky energetických měničů nacházejí, jsou Verchojanský hřbet a na jihu Šorského pohoří, Altaj a Sajanské pohoří a též oblast jižní Sibiře jako je Kemerovská oblast.

~~~

< předchozí článek | obsah | následující článek >

Share Button
Příspěvek byl publikován v rubrice Zajímavé články (menu) se štítky , , , . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.