(článek 4.) Pyramidy pro teleportaci a komunikaci na vzdálená místa

Existovaly i pyramidy na Zemi, které sloužili k jinému účelu – k teleportování kamkoli. Jsou v Egyptě, Číně, Mexiku.

Teleportace není jejich nejdůležitější vlastnost. Stejně důležitá byla i vesmírná komunikace nebo komunikace s jinými dimenzemi prostoru. Většina pyramid na naší planetě se nachází podél severního tropiku neboli třicátého stupně severní šířky. Stojí přesně po osmi stupních. Kromě toho jsou orientovány přísně ke světovým stranám a k sobě navzájem. Z technického hlediska jsou takto umístěny antény pro přenos signálu. Ukazuje se, že naši předkové – Oriané ze severu, Atlanťané ze západu a Danavové z východu – vytvořili na Zemi jednotný komunikační systém. Když se Země otáčí, signál se nepřetržitě přenáší z pyramidy do pyramidy. Může jít jak o příjem, tak o vysílání.

V některých pyramidách se dochovaly tzv. sarkofágy. Když si tedy člověk lehl do takové žulové schránky a naladil se na vysílání nebo příjem, mohl dělat obojí. Informace mohl vysílat obrazem, slovem nebo zvukem. Stejným způsobem ji mohl i přijímat.

Pyramida, stejně jako každé jiné zařízení, musí být zapnutá. A zapnout ji lze jedním magickým tónem, který je obsažen v akordu vlastní frekvence planety. Od konkrétního zvuku „F“ tónu začne pyramida vibrovat a tedy fungovat.

Pyramida rezonovala přirozeně s planetou a dále díky křemencové výplni žulových bloků, z nichž je tvořena kostra pyramidy, docházelo k proudění energie. Toto proudění v pyramidě vyvolává vysokofrekvenční vibrace. Jen ty jsou totiž schopny přenášet informace na velké vzdálenosti. A pak je tu ještě jeden detail, o kterém na Zemi vědí jen ilumináti a jejich mistři.

V předpotopních dobách obíhali kolem Země tři zesilující stanice, které maximálně zesilovaly signál přicházející z pyramid. Díky těmto stanicím se informace ze Země dostávaly k dalším hvězdám. Tyto stanice také zesilovaly signály směřující na Zemi.

Před válkou říší, před třinácti tisíci lety, se „třetí síla“ projevila zničením tří výše zmíněných opakovačů na oběžné dráze Země. Tím umlčela naši planetu ve Vesmíru. Oriané už nedokázali znovu obnovit orbitální opakovače. Chyběl jim čas.

Kdyby se našim předkům podařilo letět do Vesmíru, nepomohlo by to. Vliv Atlantidy by tomu samozřejmě zabránil. Jiné vysvětlení, proč hlas Země umlkl, neexistuje. A po válce a globální katastrofě není možné už najít a zjistit, kdo za to může.

– Jak to vypadá v dnešní době s našimi hvězdnými spojenci, naší vesmírnou domovinou bílých Bohů?

V době po potopě měli vše pod kontrolou, ale ne vždy. Někdy to nefunguje (tj. pomoc a ochrana hvězdných spojenců). Zřejmě mají sami spoustu problémů.

 

Nejdůležitější události lidstva ve vztahu k planetě Země (zpracováno podle Sidorova)

V období devonu (oficiálně období 419 až 358 mil. let) začali Zemi a Mars navštěvovat první zástupci vesmírné rasy bílých bohů – Oriané. Účelem byla pravděpodobně úprava životních podmínek pro budoucí trvalé osídlení.

V druhohorách (oficiálně období 252 až 66 mil. let) přišla na Zemi další vlna osadníků, lidí. Podle véd opět vládci kosmu – Oriané, zástupci vesmírné rasy bílých bohů. Pravděpodobně s nimi přišli i jejich odvěcí nepřátelé, Atlanťané. Ti, kteří svým příchodem všude přinášeli temné časy válek a zkázy.

Na konci křídy (tj. před 66 miliony lety) podle starověkých textů přišla na Zemi první vlna plazovitých (reptiloidé, přišli na Zemi z podsvětí), tj. na počátku paleocénu. Jde o inteligentní plazy, jejichž cílem bylo vyčistit planetu. V té vzdálené době vypukla globální válka mezi rasami žijícími na Zemi, kterých bylo několik.

Na konci miocénu, asi před 5,3 miliony let se na Zemi opět objevili Bílí bohové znovu, tentokrát na dlouhou dobu, až do naší doby. Na severu Země znovu objevili božští Oriané, a na opuštěném kontinentu uprostřed Atlantiku se usadili jejich věční protivníci Atlanťané. Máme-li věřit Védám, přišli Oriané na Zemi z Marsu a Atlanťané z planety Astra.

Před 2 000 000 lety – Od časů Assa Dei – Válka mezi silami světla a temnoty, odehrávající se ve vícerozměrných světech přenesena do Sluneční soustavy. Výsadek reptiloidů a jejich spojenců se pokusil ovládnout Astru (Země Dea, Faeton, kolonie potomků bohyně Danu), planetu mezi Marsem a Jupiterem. Ve válce bílých bohů Země a Marsu proti parazitům na Astře došlo ke zničení Astry samotné a na jejím místě vznikl vnitřní pás asteroidů mezi Marsem a Jupiterem.

Před 40 015 – Od třetího příchodu Peruna – Přináší sebou značný technologický pokrok na Zemi. První velká válka Orianů s Atlanťany.

Před 13 000 lety – zničení Velké Oriany – Druhá velká válka Orianů s Atlanťany, kdy se vlivem použití silných energetických zbraní a dopadů asteroidů na Zemi potopila Velká Oriana (Hyperborea), Pacifida (Lemurie) a Atlantida. Přeživší Oriané se přesídlují na sever Sibiře, Atlanťané na sever Afriky, střední a jižní Ameriku. a Lemuřané (potomci bohyně Danu, Tuatha Dé Danann, zkráceně Danavové) přesídlovali na zbývající ostrovy v Tichém oceáně a na přilehlé pobřeží kontinentu Asie a Ameriky – a později část kmenů doputovala až do Skandinávie, Británie a Irska.

Před 10 000 lety – bitva na poli Kurukšetra – bratrovražedná válka Pánduovců a Kuruovců probíhala pomocí účinných zbraní hromadného ničení, přičemž do knížecího rodu Kuruovců byly infiltrovány hybridní klony s pomocí „třetí síly“. Kuruovce podporovala „třetí síla“ a to i silnými zbraněmi. Proto Krišna poslal Ardžunu na sever za bílými bohy, aby mu daly velmi silnou zbraň vítězství.
Po zničující válce Krišna poradil Pánduovcům, aby spojili Árje z jihu s bílými bohy ze severu. Jinými slovy, aby sjednotili všechny příslušníky bílé rasy. Po obrovské válce od Středozemního moře až po vzniklou poušť Gobi a současně vzniká na území Asie Velká Tartárie.

Před 8 000 lety – bombardování Velké Tartárie „třetí sílou“ (Biarmie) za účelem zničení bílé Rasy. Cílem bylo úplné zničení zbývající védické znalostní základny a pokročilých technologií.

 

Je potřeba připomenout, že na Zemi byly více než jen tři zmíněné velké války. Těch válek bylo tolik, že na to nestačí prsty na rukou a nohou. Oriané a jejich nepřátelé Atlanťané vedli mnoho válek. Ty války sice nebyly tak velké, rychle začaly a rychle skončily, ale po celé Zemi je spousta trosek! Takové ruiny se nacházejí na mnohých místech Sibiře, jižní Asie a též Severní Americe. Pokud z nich něco zbylo, jsou to jen základy pyramid.

~~~

< předchozí článek | obsah | následující článek >

Share Button
Příspěvek byl publikován v rubrice Zajímavé články (menu) se štítky , , . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.