(článek 5.) Způsob fungování Systému a vytváření „pasivních konzumentů“

Zdá se, že většina lidstva není schopna manipulaci politiků, médií a podprahových technologií vůbec registrovat, natož se před ní účinně bránit. Avšak i to nestačí a je potřeba aktivně vytvářet svou vlastní realitu, ve které jsou zhmotněny nejvyšší ideály lidství. V našem konkrétním případě ideály védické společnosti.

Tedy spějeme k prokazatelnému zjištění, že lidé jsou hromadně programováni pro život v Systému a to tak, aby jej neohrožovali a naopak aktivně podporovali a chránili – absurdní závěr. Pojďme téma probrat podrobněji.

Systém je tak organizovaný, že se v jeho informačním oceánu topí miliardy lidí resp. jsou velmi chytře manipulováni. Těmto utonulým se říká obyčejní lidé. Ve skutečnosti tito lidé nejsou obyčejní, jsou uměle vytvořeni systémem. Na jedné straně z nich systém, který před nimi skrývá a tají pravdu (Istina), vytváří „obyvatele – konzumenty“, na druhé straně, když se z nich stali „obyvatelé – konzumenti“ – tak jej ze všech sil podporují. Tímto se tento kruh se uzavírá do režimu samofungování. Něco podobného se tehdy odehrávalo na území celého árijského světa. Úspěšně vzdorovat mohou jen lidé k tomu speciálně vycvičení.

– Slyšeli jste někdy o informačním viru?

Existuje virus, který postihuje nervový systém obyčejných lidí a mění je ve zrůdy. Připomeneme si na fenomén hitlerovského Německa nebo sovětského Ruska za Lenina a Trockého. Jak taková technologie funguje? Obvykle si „třetí síla“ vybírá silné, svéhlavé, přesvědčivé a vůdčí osobnosti, jednoduše řečeno – fanatiky. Pak je informačně a virově infikuje a nechá je volně působit. Samozřejmě, že pomocí zednářských lóží ona, tato neviditelná síla, bedlivě sleduje, aby nikdo její emisary neurážel. Dobře to fungovalo za cara Mikuláše II. A uvedeme, jak se carští úředníci chovali k revolucionářům.

Podařilo se jim přesvědčit cara, že jsou to pomýlení lidé a že je třeba je chránit a opatrovat. Nepostavili je všechny ke zdi, jak to udělal Stalin, a tím by to skončilo. Stejné to bylo s Hitlerem a jeho týmem. Německá vláda z nich sfoukla prach. Oni, tito nakažení virem a potřebnými informacemi, mluvící bez ustání, jím nakazili tisíce a miliony lidí kolem sebe. Psychiatři si už dávno všimli, že když dáte normálního člověka do jedné cely s šílencem, normální člověk se brzy zblázní. Proto je nakaženým informacemi a viry dovoleno šířit informační nákazu všemi v danou chvíli dostupnými prostředky. Vzpomeňte si na Leninovu „Iskru“, na noviny „Pravda“, pak na rozhlas a dnes mají v rukou kino a televizi.

~

U části lidí ještě není psychika narušená. Nějakým zázrakem se udrží nad vodou. Jinými slovy ještě neztratila rozum. Společnost se z velké části skládá právě z nich. Mají proti narušení psychiky vybudovanou silnou imunitu. Další informace jsou jsou pro běžného konzumenta nestandardní a dokonce nebezpečné.

Obyvatel – konzument je zvláštní, uměle vytvořená typem současného člověka. Žije podle toho, co je do něj vloženo, a odmítá vše, co je v rozporu s jeho představami.

U nich pokročilým způsobem proběhl genetický proces přeměny světelného lidského vědomí na temné zvířecí vědomí.

Pro další rozbor potřebujeme zjistit, zda jsou v člověku primární: vědomí nebo instinkty? Oficiální školní a univerzitní osnovy tvrdí, že primární jsou instinkty – stejně jako i teorie dědečka Darwin.

Z pohledu filozofie starodávných lidí je vždy vědomí primární a instinkty jsou vždy sekundární. Právě jim byly známé obecné jednotné zákony Vesmíru, kde je přímo řečeno, že v každé hmotné struktuře, pokud jí prostupuje informační pole, vznikají myšlenkové formy. Nikoliv instinkty, ale myšlenkové formy jsou prvotní. Tento proces je zcela vědomý.

Při bližším zkoumání zjistíme, že instinkty jsou prostě automatická reakce nervového systému na nějaký podnět. Pro upřesnění reflexy slouží pouze fyzickému tělu a instinkty jsou naopak vždy spojeny s vyšší nervovou soustavou.

U člověka s dobrou a stabilní psychikou generátorem vnímání je rozum, u podlidí (konzumentů) jsou takovým generátorem instinkty (tj. automatické reakce). Toto je děsivé. Když se instinkt změní na pocit, je velmi obtížné tento pocit ovládat. Člověk se mění ve skutečného biorobota. Už nepatří sami sobě. Mluvíme tedy o psychice běžných lidí, o psychice zvláštního druhu lidí, které si systém vypěstoval.

Vše kolem instinktů vychází z genetického naprogramování podvědomí. Proto jsou systémem vybrány programy, které obcházejí vědomou mysl a pronikají do podvědomí. Rozumíte? Po určité době začne naprogramované podvědomí měnit genetiku. To je vše.

Je jednoduché a účinné. Když se změní genetika, program se stane dědičným. Tak získáme hříčky přírody. A vzteklé, a chamtivé, a závistivé, žárlivé až k nepříčetnosti, instinktivní vlastníky všeho, dokonce i svých blízkých atd. Právě o toto se moderní média tak usilovně snaží tím, že programuje naše podvědomí.

Proto lidé přestávají ovládat své životy prostřednictvím vědomí. Pro systém je výhodné, když lidé žijí podle svých instinktů. Snadněji se ovládají. Ve skutečnosti už nejsou nositeli vědomí, ale živými chodícími počítači.

Systém funguje stejnou cestou, jakou se před miliony let ubírali potomci dávných vesmírných ras – dnes již vyhynulých archantropů (opočlověků). Jeho cílem je na Zemi vytvořit plemeno „obyvatelů – konzumentů“.

Z jiného řádu se rodí instinktivní pocit všestranné lásky ke všemu živému i neživému nebo instinktivní pocit nesobeckosti, pocit ušlechtilosti a spravedlnosti. Tyto pocity se však rodí z určitých instinktů. Všechny tyto vysoké instinkty, které se v lidské psychice mění v pocity, jsou darem od Nejvyššího. Je to součást Jeho astrálního plánu, který Stvořitel dává člověku v okamžiku početí.

~

Jedinou záchranou pro lidstvo je zastavení biblického projektu a jeho logického pokračování – s liberálně-demokratickou ideologií, pak můžeme mít světlou budoucnost.

Hlavním cílem záchrany jsou přímí potomci bílých bohů na Zemi, aby přežili a nerozpustili se v oceánu jižních hybridních ras.

Právě oni zachrání nejen sebe, ale i nešťastné Evropany. Jinak Německo a Skandinávie budou velmi brzy osídleny Asiaty a Afričany, jinými slovy zušlechtěnými potomky sinantropů, neandrtálců a australopitéků erectus. A pak si Germáni, Římané a potomci Keltů uvědomí, že jejich záchranou je Rusko. Mohou volit – být s ním nebo s těmi, kdo věrně a opravdově slouží systému.

Tedy Britskému impériu, symbióze dvou ras a jeho dominií v čele se Spojenými státy.

Konzumentů je nyní opravdu hodně. Pak pokud nezměníme vědomí jejich potomků – dětí, vnuků a pravnuků, budeme na tom špatně. Naše skupina bude donucena opustit své poslání.

Je potřeba správně pochopit své poslání a nic nezkoušet bezhlavě. Budeme muset na chvíli zmizet z očí těch, kteří nás pozorují. Abychom byli vzkříšeni na správném místě a ve správný čas.

~

Pro zvládnutí tohoto obtížného poslání přichází k nám od duchovních strážců Velké Oriany techniky řízení zdraví a dlouhověkosti. Jde o techniky pokročilé očisty podvědomí a vkládání pozitivních programů, které jsou vysvětleny samostatným způsobem. (viz semináře „Co jsou to starověké Védy, Slovanství a Slavjanství“ (2. část))

~

S ohledem na předchozí mimozemské genetické experimenty a zásahy do lidského genetiky přestaly v ní fungovat přirozené funkce, které byly původně nedílnou součástí skutečných národů a ras.

Ti, kteří by mohli mít plně funkční všechny čakry, tak se po těchto nelidských experimentech rodili mrzáky. Nemají Boží jiskru a od dětství neví, co je to svědomí, čest, láska, spravedlnost atd. Co má tedy dělat, takový nešťastný člověk?

Pracovat a posilovat správně formulovaný záměr a ten může mnohé změnit – pokud ne okamžitě, tak do nového zrození. Takže záměr je vždy zaměřen na superkoncentraci. Ta je klíčová, bez ní se nic nestane. Pokud si tedy tebou popsaný defektní člověk uvědomí, že je duchovním mrzákem, a chce se stát plnohodnotným, měl by své vědomí co nejvíce soustředit na pochopení a uvědomění si chybějících duchovních kvalit. Jinými slovy, stanovit si záměr znovu se narodit.

Po této usilovné snaze dostane od Stvořitele to, o co usiloval! Pamatujte, že náš záměr řídí Stvořitel a nikdo jiný. Takto může být opravena vadná genetika zděděná po rodičích. A toho všeho je lidské vědomí také schopno, jen kdyby se chtělo.

~~~

< předchozí článek | obsah | následující článek >

Share Button
Příspěvek byl publikován v rubrice Zajímavé články (menu) se štítky , , , . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.