Rusové skončili s doprošováním…

RUSKO / SVĚT: Peking oficiálně potvrdil připravenost Číny postavit se i vojensky na stranu Ruska (1 milion vojáků + zbraně všeho druhu). Větší síla než spojenectví těchto dvou zemí na světě neexistuje. Mezitím Írán také potvrdil svou připravenost postavit se na stranu Ruska, Egypt totéž, Severní Korea (300 tisíc vojáků + zbraně a rakety) také, Bělorusové (500 tisíc vojáků + zbraně všeho druhu již před pár měsíci udělali dohodu a přidávají se další a další země.

Dokonce už i Indie zvažuje takovou možnost. Kuba potvrdila možnost rozmístění ruských raket a jiné techniky na svém území ( 60 tisíc dobrovolníků + ruské zbraně).

No a dnes vyjádřila souhlas s rozmístěním vojenské techniky, dokonce i jaderných zbraní i Venezuela, země kterou dlouhá léta vykořisťovali Američané a neustále jí ohrožovali, se postavila na vlastní nohy a zároveň si tímto zabezpečila vlastní bezpečnost, kromě toho, že pomohla Rusku.

Amerika prohrává: Rusové se již přestali doprošovat a v plné nádheře ukazují světu, že USA už dodiktovaly. Evropa je surovinově vysloveně závislá na Rusku, takže tuhý odpor nehrozí, postupně začnou evropské země spolupracovat. USA se potopí ve vlastních problémech a konečně přestanou, nic jiného jim totiž nezbývá, ohrožovat celý svět tak, jak to dělají dosud. Není to Fake News, ale ověřené informace.

V Bílém domě měli tiskovou konferenci ohledně ruských raket a jejich možného umístění ve Venezuele a na Kubě. USA jsou těsně před bankrotem: HDP je 26 bilionů USD, zadlužení 35 biliónů USD. Proto potřebují válku !

Zpracoval: Czech Free Press
ZDROJ: V Kontakte

~~~

Zdroj: https://cz24.news/rusove-skoncili-s-doprosovanim

Share Button
Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality odjinud se štítky , , , . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.