Zmocněnec slovenské vlády MUDr. Peter Kotlár vyrazil do války proti farmaceutické mafii a navrhuje zákaz mRNA vakcín, a odstoupení od smluv s WHO

Zmocněnec slovenské vlády vyrazil do války proti farmaceutické mafii a navrhuje zákaz mRNA vakcín, odstoupení od smluv s WHO, vyšetření covidového teroru proti slovenským občanům a na pomoc si pozval amerického lékaře, který se zřejmě stane ministrem zdravotnictví v Trumpově vládě!

Na Slovensku se po změně vlády na podzim minulého roku dějí neuvěřitelné věci. Minulý týden ve středu 2. října totiž proběhla v Bratislavě tisková konference a na ní vystoupil vládní zmocněnec pro vyšetřování pandemie Covid-19 MUDr. Peter Kotlár, že doporučí slovenské vládě zastavit očkování mRNA vakcínami, dokud nebude prokázána jejich bezpečnost a účinnost, a odmítnout aktualizované mezinárodní zdravotnické předpisy a pandemickou smlouvu s Mezinárodní zdravotnickou organizací (WHO). Ve zhruba hodinovém vystoupení m.j. pochválil práci zpravodajské alternativy za to, jak informovala v době covidového teroru o vakcínách, o rizicích, o svědeckých výpovědích obětí očkování atd.

 

Ve středu 2. října proběhla v Bratislavě tisková konference a na ní vystoupil
vládní zmocněnec pro vyšetřování pandemie Covid-19 MUDr. Peter Kotlár

 

Na tiskové konferenci krátce po jejím zahájení došlo i na promítnutí záznamu videa s vystoupením předního amerického vědce a lékaře Dr. Richarda Fleminga, který pro slovenskou vládu a parlament zpracoval celkem dvě studie, a to konkrétně o eugenických genetických zbraních a o laboratorním původu SARS-Cov-2, který prokazatelně a nejen podle Fleminga pochází z vojenského výzkumu pokročilých biologických zbraní, které mění lidskou DNA a jejich cílem je ovlivnění eugenických a genetických procesů v genomu populace.

Fleming ve videu uvádí, že vakcíny mRNA jsou eugenické genetické zbraně, tedy v překladu biologické zbraně, které mají za úkol měnit genetiku (DNA jedince) a řídit chování mas skrze eugeniku (behaviorální změny celé populace). Jak už jsme na Aeronetu uváděli v roce 2020 jako jedni z prvních v ČR a na Slovensku, virus SARS-Cov-2 pochází z vojenského a hlavně společného výzkumu čínských a amerických laboratoří.

(pokračování…)

~~~

Celý článek na AE News: https://aeronet.news/zmocnenec-slovenske-vlady-vyrazil-do-valky-proti-farmaceuticke-mafii-a-navrhuje-zakaz-mrna-vakcin-odstoupeni-od-smluv-s-who-vysetreni-covidoveho-teroru-proti-slovenskym-obcanum

Share Button
Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality odjinud se štítky , , , . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.