Parazitní Západ opět proti Rusku – 1812, První a Druhá světová válka a nyní: Europoslanci schválili usnesení vyzývající k zahájení dodávek Ukrajině a střílení západních raket na Rusko

Neustálé kreslení stupidních červených čar, po kterých Rusko jen vymlátilo a vybombardovalo pár elektráren na Ukrajině, prostě přesvědčilo kolektivní zapadčiky, že Rusko se bojí udeřit na země NATO. A toto přesvědčení se tak zakořenilo v EU, že teď je nejen v NATO, ale i v EU přesvědčení, že lze regulérně a bez obav začít střílet na Rusko všemi zbraněmi jako v regulérní válce, přičemž ty zbraně jako budou odpalovat Ukrajinci.

Prostě stisknou spoušť. Ale všechno ostatní, dráhu letu, navigaci, trajektorii raket, bude řídit NATO. A proto Putin minulý týden znovu varoval, že na takové údery už Rusko nebude reagovat odvetou proti Ukrajině, ale proti těm zemím, které ty rakety reálně budou řídit a navigovat. Červené čáry prostě dovedly Moskvu až ke konfrontaci s NATO. A tak stojíme krok od III. sv. války a nikomu, ani europoslancům, až na ty světlé výjimky, to prostě nedochází. Anebo dochází, ale mají to přímo za úkol, tedy zatáhnout své národy do války s Ruskem.

Usnesení EU parlamentu o dodavkach raket dlouheho doletu Ukrajine (zari 2024)

Hlasování českých europoslanců o usnesení EU parlamentu o dodávkách
raket dlouhého doletu Ukrajině pro údery v ruském vnitrozemí

Tito poslanci, kteří zvedli pro usnesení v EU parlamentu ruku, jsou národní zrádci, kteří všemi prostředky usilují o rozpoutání války mezi NATO a Ruskem, přičemž dobře vědí, že mobilizace by se týkala hlavně obyčejných lidí, ale nikoliv jich samotných. Právě z toho pramení ta bohorovnost, že v EU parlamentu hlasují proti vlastním národním zájmům. Europoslanci TOP09, ODS, Pirátské strany a STAN hlasovali pro dodávky raket dlouhého doletu a pro další vyzbrojování a financování Ukrajiny na úkor vlastních občanů.

Europoslanec Tomáš Zdechovský se na hlasování nedostavil, ale prý by hlasoval také pro návrh. Celé hnutí ANO se alibisticky zdrželo anebo se hlasování nezúčastnilo. Proti hlasovali jen 4 europoslanci za SPD, KSČM, Přísahu a SDN. Samotné usnesení není nijak závazné, je to prostě rezoluce a žádný stát a jeho vládu to k ničemu nezavazuje.

~~~

Celá článek AE News na: https://cz24.news/europarlament-vyzval-na-otevrenou-valku-s-ruskem-odhlasoval-usneseni-vyzyvajici-zeme-eu-ke-zruseni-vsech-zapadnich-zbranovych-omezeni-pro-ukrajinu-a-ke-strileni-raket-dlouheho-doletu-na-rusko

Share Button
Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality odjinud se štítky , , . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.