Trochu jinak o volných energiích: tajemná funkce červené rtuti

Při pátrání po ztracených dějinách Velké Tartárie a důkazech o Resetu před 200 lety vyvstává relevantní otázka, kam se ztratila volná energie a též další pokročilé technologie. Tajemným proutkem mimozemského parazita byla doba paměti na tuto dobu a paměť současného lidstva násilně přerušena. Uprázdněné místo bylo nahrazeno pohádkami o neexistujících událostech a zejména tzv. hisTORIÍ.


Velmi zajímavým vodítkem o tom, o co jsme byli oloupeni a co mělo být zapomenuto, je video „Červená ortuť, tajomstvo Drakulovej krvi“ na YouTube:



Ve videu jsou demonstrace velmi výjimečných vlastností červené rtuti a též se naznačuje, že by se mělo jednat o chemický vzorec Sb2O7Hg2, což by mělo být něco jako Oxid rtuťnatý antimonu.

~~~

Pokud byste měli doplňující informace o tomto tématu, budeme rádi, když nám napíšete do redakce: info@slovanskakosile.cz, web www.slovanskakosile.cz, mojmír mišun

Share Button
Příspěvek byl publikován v rubrice Zajímavá videa, Zajímavé články (menu) se štítky , . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.